ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Efectis VUPS PAVUS DIvB hygiene-institut EUROVENT RLT TUV MagiCAD MagiCloud

Bedrijfsprofiel

MANDÍK a.s. is een Tsjechisch familiebedrijf, opgericht in 1990. Het bedrijf behoort tegenwoordig tot de belangrijkste producenten van luchttechnische en brandwerende componenten,  airconditioning-apparatuur en industriële verwarmingssystemen.

Het merk wint met name in Europa aan populariteit, doordat het de nadruk legt op maximale kwaliteit, flexibiliteit en diensten, gekoppeld aan ondersteuning bij toepassing van de geleverde producten. De huidige technische kennis van het bedrijf kan worden aangetoond door leveranties van apparatuur voor Europese metro’s, tunnels en kerncentrales.

Het bedrijf houdt zich aan de regels voor kwaliteitsbeheersing volgens ISO 9001, KTA 1401, 10CFR APP10 en is lid van de Duitse vereniging van producenten van luchttechnische apparatuur RLT  Het bedrijf beschikt over alle benodigde certificaten volgens de Europese normen en is in het bezit van het certificaat voor vaststelling van de energie-efficiëntie RLT-TÜV-01 en het certificaat van het bedrijf TÜV SÜD Industrie Service GmbH volgens EN 1886.

Het bedrijf MANDÍK, a.s. dekt niet alleen de Tsjechische markt, maar ook vele andere landen in Europa, waar in samenwerking met onze buitenlandse partners producten geleverd worden.
Het bedrijf legt bij de dagelijkse werkzaamheden de nadruk op milieubescherming en arbeidsveiligheid. Ons bedrijf houdt zich standaard aan de strenge Europese norm op dit gebied en de bedrijfsleiding eist de naleving van deze norm. Ons bedrijf beschermt het milieu ook door gebruik te maken van eigen duurzame energiebronnen en door een zo breed mogelijke toepassing van energiezuinige apparaten.

Wij hebben tot doel om onze klanten tevreden te stellen. We doen dat niet in de laatste plaats door te zorgen voor een uitstekend werkklimaat voor onze werknemers.s.